Strategia Pentru Luptă

Divider

Când ne luptăm în conformitate cu darul răscumpărării unei comunități, este mult mai eficient decât lupta pur și simplu împotriva zdrobirii.

Această învățătură analizează trei dintre darurile răscumpărării, diferite și principiul care va elibera puterea fiecărui dar în parte.

România are darul răscumpărării de Darnic. Principiul administrării este acela care va debloca acest dar. Din punct de vedere istoric, națiunea a fost victimizată, iar din nevoia de a supraviețui, oamenii s-au îngrijit doar de ei înșiși.

Când harul lui Dumnezeu este distribuit pentru binele altora, aceasta ne întărește autoritatea împotriva mentalității de câștig/pierdere în cultura rănită.

Alba Iulia este un oraș având darul răscumpărării de Milostiv și cu o înzestrare puternică în a reîmprospăta sufletele rănite. Oamenii seculari vin în oraș pentru a fi împrospătați în urma luptei cu viața însăși.

Atât de bun precum pare acest lucru, nu acesta este tezaurul profund ascuns al orașului. Acest oraș a fost conceput pentru a fi un loc în care duhul unei persoane ar putea fi extins, nu doar revigorat.

Există strategii sugerate pentru a face progres înspre acest scop. Principiul împlinirii este cheia acestui război.

Biserica Râul Vieții este o biserică având darul răscumpărării de Încurajator. Principiul realității este cheia pentru deblocarea acestui dar.

Există o strategie propusă pentru a arăta cum oamenii care iubesc orașul pot împleti toate cele trei principii împreună pentru a produce schimbări chiar la rădăcinile lui.

Divider

Audio

Divider

Divider

Divider