Puterea de a Schimba

Divider

Este nevoie atât de autoritate morală cât și spirituală pentru a fi un agent al schimbării. Fiecare provine dintr-o sursă diferită și fiecare are o aplicație diferită.

Autoritatea morală vă oferă dreptul de a confrunta pe cineva la un nivel al sufletului și de a vă face auzit. Autoritatea spirituală vă oferă însă capacitatea de a vă confrunta cu tărâmul spiritual și de a produce schimbare.

Nimeni nu se naște dobândind vreuna din aceste autorități. Iar locul dvs. într-o structură civilă, socială sau religioasă nu vă oferă nici o autoritate. Ambele sunt produsul vieții dvs.

Fiecare persoană poate avea autoritate morală sau spirituală în unele domenii ale vieții sale dar nu și în altele în mod neapărat. Vă ajută dacă vă uitați la evenimentele care s-au petrecut în viețile noastre și la modul în care am răspuns la acele evenimente, pentru a vedea ce fel de autoritate morală sau spirituală am putea avea în acest moment.

De asemenea, ne putem poziționa în mod deliberat în anumite situații pentru a câștiga mai multă autoritate într-un anumit domeniu, unde este necesară.

Divider

Audio

Divider

Divider

Divider